Een geslaagd feestje met de geslaagdvlaggen

Standaard

Feestje thuis? Als er iemand geslaagd is is het wel reden voor een feestje! En zoals vele feestjes kent ook een geslaagd feestje zijn tradities. Een van die tradities is het uithangen van de vlag met de rugzak eraan. Maar om het nét wat leuker te maken kun je de normale Nederlandse vlag opgevouwen laten, en ga je voor een van de geslaagdvlaggen.

Opvallen in een buurt vol normale vlaggen

Als je je kind net wat meer in de spotlight wil zetten kun je voor een van de geslaagdvlaggen gaan. Dit zijn vlaggen die op een normale vlaggenmast passen, maar qua opdruk net ff wat anders zijn. Ze hebben vaak vrolijke en opvallende kleuren, met een leuke toepasselijke opdruk. Er wordt namelijk de schoolnaam en/of -logo gedrukt op de vlag, samen met het woord ‘geslaagd’. Zo maak je de geslaagdvlag een stuk persoonlijker, en zeker de moeite om te bewaren. Ook weet meteen de hele buurt aan welke mooie school er weer iemand geslaagd is.

Verschillende formaten

Maak je gebruik van afwijkende maat vlaggen, dan is dat geen probleem. Het standaard formaat van de vlag is 70 x 100 cm, maar andere formaten zijn ook mogelijk. De vlaggen worden namelijk op maat gemaakt, van begin tot eind. Dus wanneer je op het begin een afwijkende maat doorgeeft, krijg je de vlag gewoon in het gewenste formaat thuisbezorgd! Ook wanneer je afwijkende kleuren of iets anders wilt, kun je dit gewoon doorgeven. Al je wensen worden direct in behandeling genomen.

Ken je meerdere kinderen die aan dezelfde school geslaagd zijn, dan is het handig om allemaal in 1 keer te bestellen. Zo wordt de prijs een stuk voordeliger omdat je in grotere oplage besteld. En je kunt meteen een leuk feest met z’n allen organiseren, scheelt dat ook weer een hoop kosten!…