Val op met een vlaggenmast

Standaard

Hebben jouw klanten of bezoekers problemen om je te vinden? Misschien is je bedrijf wel gevestigd op een ingewikkeld industrieterrein of juist een stukje buiten de stad. Dan kan een vlaggenmast een uitkomst bieden. Soms is een logo op de gevel en een bordje aan de weg niet genoeg en zijn er drastischere maatregelen nodig om in het oog te springen. Met een vlaggenmast ziet men je niet alleen al aan de andere kant van de straat, ook voorbijgangers zullen je vlaggen zien en onthouden. Zo val je meer op en heb je er een extra reclamemogelijkheid bij. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je bij een goede leverancier een mooie vlaggenmast bestellen.

De juiste mast voor jou

Het eerste dat de leverancier zal doen is naar locatie komen om deze te inspecteren. Het ene terrein is het andere niet en de plaatsing is erg belangrijk. De specialist zal je aanraden hoeveel masten je het beste kunt aanschaffen, welke soort vlaggen je het beste kunt kiezen en waar je deze het beste plaatst. Vergeet niet dat het ook mogelijk is om een vlaggenmast aan de dakrand en gevel te monteren. Hoe dan ook, de plaatsing dient strategisch en ook symmetrisch te gebeuren wil je de meeste indruk maken.

De installatie en nazorg

Vervolgens zal hetzelfde bedrijf het installeren van de vlaggenmast vaak ook voor je kunnen doen. Op die manier heb je er zelf verder geen omkijken naar. De vlaggenmasten worden zo opgeleverd dat ze veilig en juist geplaatst zijn en dat ze meteen in gebruik genomen kunnen worden. Daarnaast biedt de leverancier je ook een onderhoudscontract aan. Ze komen dan periodiek langs om de mast te inspecteren, te repareren en schoon te maken. Zo zal de mast zo lang mogelijk meegaan, maar laat je ook de beste indruk achter bij bezoekers, klanten en voorbijgangers.