Waar moet je op letten bij het kiezen van een zakelijke energieleverancier?

Standaard

Een betrouwbare leverancier van stroom en gas is van groot belang voor veel bedrijven. Op de Nederlandse energiemarkt zijn meer dan 40 leveranciers werkzaam, die allemaal concurreren om de beste prijzen en de beste service aan te bieden. Het kiezen van de allerbeste zakelijke energieleverancier kan dan ook behoorlijk uitdagend zijn. Je wilt niet alleen de laagste prijs, maar ook een partner die met je meedenkt om problemen op te lossen en de kosten te drukken. In dit artikel kun je lezen waar je op moet letten om de beste keuze te maken.

De laagste kosten voor jouw bedrijf

Leveranciers voor bedrijven, zoals Gazprom Energy, bieden vrijwel zonder uitzondering contracten op maat. Dat betekent dat men eerst aandachtig kijkt naar de behoeftes en wensen van het bedrijf en de mate van verbruik. Daarna krijg je een offerte die precies past bij jouw bedrijf. Gazprom Energy biedt bedrijven op die manier alles wat nodig is en tegen heel aantrekkelijke prijzen: of dat nu een vaste prijs is, of juist de mogelijkheid om in te spelen op de veranderlijke markt. Door de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden, bespaar je als bedrijf een hoop geld.

Duurzaam en betrouwbaar

De laagste prijs per kubieke meter gas is echter niet het enige waar je als bedrijf op moet letten als je op zoek gaat naar een leverancier voor energie. Minstens zo belangrijk is de aandacht voor duurzaamheid, de ondersteuning die je als klant krijgt bij problemen en vragen en de mate waarin de aanbieder inzicht geeft in het verbruik van je bedrijf. Zo kun je de energiekosten het best optimaliseren. Gazprom Energy scoort goed op al die punten, waarmee het een perfecte energieleverancier is voor ieder bedrijf: van zzp’er tot grootverbruiker.…